Dok is verhuisd, Amsterdam

Dok architecten is verhuisd naar het prachtige Kraanspoor in Amsterdam Noord. Ons nieuwe adres is Kraanspoor 34, kern 3, 1033 SE Amsterdam. Kom je een keer langs?

Met de pont
Pont 906 vaart gratis van het Amsterdam CS naar de NDSM-werf. Vanaf de NDSM-werf loop je in 10 minuten naar het Kraanspoor.

Met de bus
Aan de Noordzijde van het Amsterdam CS vertrekken twee bussen richting het Kraanspoor: bus 391 richting Zaandam Zaanse Schans en bus 394 richting Zaandam Station. Je stapt uit bij de Stenendokweg en loopt in 5 minuten naar het Kraanspoor.

Met de auto
Via de Ring Amsterdam / A10 neem je afslag s118 richting Tuindorp / Oostzaan. Ga verder op de s118 tot bij de tweede rotonde, daar sla je rechtsaf naar het Kraanspoor. Let op de vele wegwerkzaamheden rond Amsterdam!

Parkeren
Rondom het Kraanspoor liggen diverse straten waar geparkeerd kan worden. Vooral in de middag kan het druk zijn. De parkeerplaats recht tegenover het Kraanspoor is beperkt beschikbaar en alleen toegankelijk op afspraak. Neem contact op via 020-3449700 om de parkeermogelijkheden met ons te bespreken.

Dok is verhuisd!  –  Het Kraanspoor

Nieuwe plek, nieuwe energie!

Dok is verhuisd!  –  Het Kraanspoor
Utiliteit
Dok is verhuisd!  –  Het Kraanspoor
Amsterdam
Dok is verhuisd!  –  Het Kraanspoor